Een goede temperatuurregistratie hoeft niet moeilijk te zijn en zeker niet duur!

Veel versproducten moeten worden gekoeld. Wanneer dit niet goed gebeurt, kan de houdbaarheid van uw producten sterk teruglopen en kunnen ze zelfs bederven. Beheersing en controle van de temperatuur zijn daaorm van cruciaal belang. Continu handmatig temperatuur moeten meten en noteren is echter omslachtig en kost een hoop tijd en geld. Ook veel bestaande systemen voor temperatuurregistratie zijn duurder dan ze in eerste instantie lijken, omdat er verborgen servicekosten of abonnementskosten aan verbonden zijn. Toch is het noodzakelijk en vaak zelfs verplicht de temperatuur goed in de gaten te houden. Hoe lost u dit op?

T Service biedt eenvoudige en goedkope oplossingen voor het meten, bewaken en registreren van de temperatuur in uw koelcel, koeltoonbank, koelvitrine, wandkoeling, horeca-koelkast of vrieskast, zonder verborgen extra kosten. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering en bent u toch zeker van een correcte opslag van uw producten. Bij een te hoge of te lage temperatuur wordt u gewaarschuwd via een duidelijke alarmering. Bij een HACCP-audit kunt u het temperatuurverloop in al uw koelingen met één druk op de knop laten zien. Of u nu slechts één filiaal heeft of een bedrijf met meerdere vestigingen: Alle temperaturen kunnen in één oogopslag worden bekeken op iedere gewenste locatie.

Spreken de volgende punten u aan?

  • Nooit meer handmatig temperaturen meten en noteren
  • 24/7 temperatuurregistratie in al uw koelingen
  • Alle gegevens beschikbaar met één druk op de knop
  • Gegevens voor al uw koelingen in 1 of meerdere filialen beschikbaar in één oogopslag
  • Alarm bij temperatuursoverschrijdingen
  • Geen dure abonnementskosten

Bekijk dan ons revolutionaire SenseAnywhere systeem!

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626