Loggers en monitoringsystemen voor controle van sterilisatie- en pasteurisatieprocessen

Sterilisatie- en pasteurisatieprocessen vereisen hoge temperaturen. De benodigde temperatuur is dermate hoog dat doorsnee loggers niet ingezet kunnen worden voor de controle van het proces. Wij hebben echter een aantal loggers en monitoring systemen in ons assortiment die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in hoge temperaturen.

De SterilDisk loggers kunnen probleemloos functioneren in processen met  temperaturen tot 140°C en onder hoge druk (10-15 bar afhankelijk van het type).

Voor uitgebreidere monitoring zijn er de 3M ETS en Tempulog TSPS systemen. De 3M ETS biedt een volledig systeem met Bowie-Dick test en SPI. De Tempulog TSPS is een uniek systeem dat in-process monitoring biedt waardoor bij afwijkingen direct kan worden ingegrepen.

Merk Kenmerken
SterilDisk SterilDisk loggers hebben een speciale behuizing waardoor ze tijdens het sterilisatie- en pasteurisatieproces in het betreffende apparaat geplaatst kunnen worden om de temperatuur te loggen. Verschillende modellen beschikbaar. SterilDisk
Tempulog Tempulog TSPS in-process monitoring systeem: uniek systeem dat sterilisatie- en pasteurisatieprocessen in-processkan monitoren en direct kan alarmeren bij afwijkingen. Tempulog TSPS in-process monitoring sterilisatie en pasteurisatie
3M

3M ETS compleet systeem: Bowie-Dick test en SPI (Sterilisatie Parameter Indicatie)

3M ETS sterilisatie monitoring

Bestellen of advies nodig?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626