Registreert én bewaakt temperatuur, luchtvochtigheid en CO2

Het is al langer bekend dat een gezond binnenklimaat naast het algemeen welzijn ook leer- en werkprestaties kan verbeteren. Met SenseAnywhere ClimateSensor tilt u uw ruimtebeheer op een duurzame en intelligente manier naar een hoger niveau en heeft u op elk gewenst moment inzicht in de belangrijkste gegevens: temperatuur, relatieve vochtigheid en CO2.

Met de ClimateSensor heeft u:

 • continu inzicht in het binnenklimaat van elke gewenste ruimte
 • waardevolle data om uw uw HVAC-instellingen te optimaliseren
 • direct een alarm wanneer door u gestelde grenzen overschreden worden
 • inzicht in aanwezigheid in ruimtes dankzij de PIR-sensor
 • al uw data automatisch 5 jaar veilig opgeslagen in de cloud

Zoals alle SenseAnywhere sensoren is de ClimateSensor binnen 10 minuten volledig te installeren en dankzij de levensduur van 10 jaar op de interne batterij nagenoeg onderhoudsvrij.

De ClimateSensor communiceert op dezelfde manier als de AiroSensor en is dus probleemloos te integreren in reeds aanwezige SenseAnywhere omgevingen. Het is hierdoor mogelijk om met één systeem aan meerdere richlijnen en kwaliteitsdoeleinden te voldoen.

SenseAnywhere ClimateSensor

Advies op maat of bestellen?

Art. nr. 13902 SenseAnywhere AccessPoint Indoor

Art. nr. 13922 SenseAnywhere ClimateSensor (Temp, RV, CO2, PIR)

Mail ons of bel +31 (0)485 542626

Test ons systeem 1 week vrijblijvend en ervaar zelf het gemak

Wij realiseren ons dat u bij de investering die komt kijken bij aanschaf van een monitoring systeem geen kat in de zak wilt kopen. Om dit te allen tijde te voorkomen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de gratis demokit aan te vragen en de kracht van SenseAnywhere 1 week vrijblijvend te ervaren.

De demokit bevat:

 • 1 AccessPoint Indoor met bijbehorende netstroomadapter en (korte) ethernet kabel
 • 1 Temp. Only sensor ER met antenne
 • 1 Airo Sensor (Temp. & RV) zonder antenne

Senseanywhere airosensor demo kit

Temperatuurmonitoring was nog nooit zo betaalbaar!

Met het SenseAnywhere systeem bewijst Tservice dat professionele temperatuurregistratie en -bewaking absoluut geen vermogen hoeft te kosten. De tijdelijk beschikbare Starterkit maakt de keuze voor SenseAnywhere nóg aantrekkelijker met extra korting om u op weg te helpen.

Dankzij het pre-paid Creditsysteem zit u met SenseAnywhere nergens aan vast: geen langdurige meerjarige contracten en verplichtingen, u heeft alles zelf in de hand. Klik hier voor uitgebreide uitleg over het Creditsysteem.

Met de inhoud van de Starterkit haalt u alles in huis om uw eerste meetpunt volledig te installeren:

 • 1 AccessPoint Indoor met bijbehorende netstroomadapter en (korte) ethernetkabel.
 • 1 Temp. Only sensor ER
 • 2 Pre-paid Credits

De Starterkit is uit voorraad leverbaar, vóór 15:00 besteld is de volgende dag geleverd!

Senseanywhere Starterkit

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626

HACPP temperatuurregistratie eenvoudig gemaakt

HACCP-lijsten zijn niet weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken in een horecabedrijf. Geliefd zijn deze lijsten en het werk dat erbij komt kijken echter zeker niet. Veel horecapersoneel ziet de lijsten voornamelijk als noodzakelijk kwaad dat hen afleid van hun 'echte' taken. Daarnaast is het correct en volledig bijhouden van HACCP-lijsten in de praktijk niet zo eenvoudig als het lijkt. Toch is dit een must omdat een niet-sluitende HACCP-registratie grote negatieve gevolgen kan hebben voor uw zaak.

Het einde van temperatuurlijsten

Het goede nieuws is dat er een betaalbaar systeem bestaat dat de HACCP-temperatuurregistratie in uw bedrijf niet alleen automatiseert naar er tegelijkertijd voor zorgt dat al uw koelingen, vriezers en vitrines continu bewaakt worden. Met dit systeem kunt dus een einde maken aan eindeloze handmatige temperatuurmetingen en het invullen en bijhouden van de bijbehorende administratie. Bij temepratuuroverschrijdingen ontvangt u direct een e-mail of SMS waardoor al uw temperatuurgevoeilige producten veilig zijn, zelfs als er niemand op uw bedrijf aanwezig is.

SenseAnywhere: temperatuurregistratie en -bewaking

SenseAnywhere biedt al het bovenstaande in een systeem dat niet alleen betaalbaar is maar ook nog uitblinkt in gemak bij installatie én dagelijks gebruik. Het systeem kan door uzelf of een van uw werknemers in een handomdraai geïnstalleerd worden. Na installatie functioneert SenseAnywhere volledig automatisch en heeft u er geen omkijken meer naar. Al uw temperatuurdata wordt opgeslagen in de database van SenseAnywhere en is overal beschikbaar.

Alle geregistreerde temperatuurwaarden worden 5 jaar voor u bewaard. Mocht u een controle krijgen van de NVWA dan kunt u met een paar eenvoudige muisklikken een sluitende temperatuurregistratie tonen.

Flexibel en betrouwbaar

Het maakt niet uit of u een kleine snackbar heeft met één enkele koeling en vriezer of een groot restaurant met meerdere keukens of zelfs meerdere vestigingen. SenseAnywhere biedt betaalbare registratie en bewaking van de temperatuur voor iedereen! Dankzij de flexibiliteit van de draadloze sensoren kan het systeem probleemloos worden aangepast aan uitbreidingen en veranderingen binnen uw bedrijf. De sensoren kunnen daarnaast binnen een paar minuten in een bestelauto of vrachtwagen worden geïnstalleeerd waardoor u ook uw gekoeld transport kunt bewaken.

Voor meer informatie en technische specificaties kunt u terecht op onze algemene SenseAnywhere pagina

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626